Hitta ditt nya smultronställe i Åvikefjärden

Eftersom hela viken är väldigt grund blir det snabbt varmt i vattnet, och nu jobbar vi med att göra sandstranden oemotståndligt för den som vill ta ett dopp. Samtidigt förgylls området med bastu, grillstuga och en liten båthamn.

Skogsmark, tallar och pinnmo!

Området kännetecknas av härlig skogsmark, tallar och pinnmo. Hela området är på 630 000 m2 och varje
tomt är omkring 2000 m2. Området förgylls med grillstuga, bastu, sandstränder och en liten båthamn.
Nu kan du se fram emot härliga skogspromenader med sagolik utsikt från Ögeltjärnsberget – och dessutom ligger viken precis innanför Trysunda som utsetts till Sveriges vackraste ö i boken ”Sveriges öar”.

2000 kvadratmeter med naturmark!

Tomterna ligger i en sydvästsluttning som skapar ett naturligt kvällssolsläge med möjlighet till utblickar mot havet. Tomterna är dessutom stora, ca 2000 kvadratmeter med naturmark, och är placerade med omsorg i hänsyn till terrängen. Nio tomter har byggrätt för hus på cirka 400 kvadratmeter så det finns utrymme för utbyggnad. 22 av tomterna har som begränsning att det största huset maximalt 70 kvadratmeter utvändigt, men byggrätten för hela tomten motsvarar cirka 200 kvadratmeter.

Kostnadseffektiva lösningar för vatten!

Alla tomter säljs med inkopplat vatten från områdets vattenverk. I tomtpriset ingår en installerad avloppsanläggning med infiltration för högsta skyddsnivå som gäller ute i Åvikefjärden med en tank om 4 m3 vilket ger ett tömningsbehov  en gång vart annat år. Detta ger kostnadseffektiva lösningar för vatten och avlopp jämfört med en kommunal anslutning. Tomten ger även ägarandel i bastu, grillstuga, grillplatser och badstränder samt rätt att gå med i båthamnen. En infart anordnas i priset samt att ni blir medlemmar i snöskottning, drift och underhåll av väg, fastigheter och vattendistribution

Vi bygger just nu!

Fem MOD 158 Extrem, varav en är till salu och byggs klar invändigt först när kontrakt är tecknat och personliga val från blivande kund. Vi har projekterat fyra MOD80 v.2.0 Modernistiska hus med stora takutsprång mot söder för att minimera solinstrålning på sommaren och skapa en skyddad veranda. Fasadmaterial i cederträ och vita fasadskivor för litet underhåll och lång livslängd. Öppen planlösning för rymd och maximerad levnadsutrymme i vardagsrum och kök, fyra sovrum, två badrum, ett mediarum, samt ett litet teknik/förråd.