Välkommen hem!

Byggsigurd startades 1944 av Pappa/Farfar Sigurd Nordin. Vi är ett familjeföretag som älskar vad vi gör, har hög kunskapsnivå samt att vi utvecklar och bygger med hjärtat. 75 år av byggande, fastighetsförvaltning med förädling tillsammans med dagens teknik gör att vi kan bygga starka hus med minimalt underhåll och riktigt låga driftkostnader – vilket säkrar värdet för huset nu och för framtiden. Vi är även övertygad att bygga miljömässigt är rätt även ekonomiskt eftersom inom en snar framtid kommer hus att värderas efter sin miljömässiga profil och både styra andrahandsvärdet och belåningsvärdet. Smutsiga hus kommer att få sämre belåningsgrad och sjunka i värde. 

Vår vision är att alltid bygga värden. Att boendekvaliteten blir fantastisk och att det blir en bra investering för våra husköpare. 

Värdering Järvedstrand!
När vi hoppar in i vår tidsmaskin och reser 20 år in i framtiden så är Järvedstrand en trygg investering och kommer alltid att värderas i toppen i Örnsköldsvik. Området bygger på kärnvärden som säkrar framtiden och läget är AAA+! En trygg investering.